Gloriestoel Naaldwijkse feestweek 2017

Gloriestoel Naaldwijkse feestweek 2017

Peter Hofland

Vorige week zaterdag stonden we op de braderie in Naaldwijk met de gloriestoel om te bidden voor mensen.Helaas werd onze toegewezen plaats in het centrum verplaatst naar net buiten het centrum, wat erg jammer was omdat de toeloop van mensen daar een stuk minder was.

We konden bidden met een vrouw met een Frozen shoulder ze was blij dat we met haar baden maar ervaarde geen directe verbetering.
Zo ook met een vrouw die een wiplash had als gevolg van een ongeluk, maar God werkt door!
Een vrouw die naast ons stond met haar kraam was geïnteresseerd in wat we deden en we baden voor haar klachten en ze werd hersteld.
Ze vertelde dat ze zelf met overleden mensen praten, wat een verschil met de levende God die haar nu had aangeraakt!
Ik mocht bidden voor een dochtertje van een man die ik aansprak. Ze had last van haar rug en haar verraste gezicht zei genoeg nadat ik had gebeden.
Vier vriendinnen kwamen op de stoel zitten waarvan er één ongelijke benen had, die daarna gelijk kwamen. Ze vonden het wel bijzonder, maar er was geen verdere interesse.
Later kwamen er twee vriendinnen, beide hadden ongelijke benen die na gebed gelijk kwamen. Het overviel hun nogal maar ze waren geïnteresseerd om de alpha xl te volgen.
Zo ook een jongen van 18 die een aantal maanden geleden betrokken was bij een auto-ongeval en nu meer over God nadacht. Hij geloofde maar had niet veel mensen om hem heen die dat ook deden dus alpha xl leek hem wel wat.
Ik mocht bidden voor een eigenwijze timmerman ( dat zijn ze ;-) ) die zei er geen bal van te geloven maar het had wel geholpen, z'n rug en schouder voelden stukken beter.
Er liep een man langs van de WOS ( regionale omroep) en vroeg wat we aan het doen waren en ging spontaan een interview afnemen en zo konden we ook getuigen van Gods goedheid.
Op het eind van de dag kwam Marc ons nog assisteren en mocht hij bidden voor Jack die een alvleesklier ontsteking had. Jack vertelde al heel lang opzoek te zijn naar God en die middag vond hij Hem en werd hij een zoon van God.
Ook hij had interesse in Alpha om verder te groeien in z'n geloof.
Een geslaagde dag bij elkaar. De volgende keer staan we op de Furiade in Maasluis.


Reageer op deze post